HTML

filmes_offos

szabad a tánc, szabad az off apropó: filmek

Friss topikok

Apokalipszis, most

2010.10.31. 03:05 pimpalini

Katona vagyok. Küldetésem van. Meg kell ölnöm egy embert. Miért? Mert háború van. Mi a cél? Megnyerni a háborút. Milyen áron? Mindenáron. Akár azáltal, hogy a sajátom ölöm. Hogyan lehet megnyerni ezt a háborút? Fogalmam sincs. Azok sem tudják, akik küldtek. Fogalmuk sincs róla. Egy ember van, aki tudja. Őt kell megölnöm. Miért? Mert tudja, hogyan nyerhetem, hogyan nyerhetjük meg ezt a kibaszott háborút. Tehát meg kell ölnöm az egyetlen embert, aki tudja, hogyan nyerhetjük meg ezt a háborút. Miért? Mert tudja, hogyan lehet, hogyan kell megnyerni ezt a háborút, s tesz is azért, hogy megnyerjük ezt a kibaszott háborút. Katona vagyok. Ezt kell tennem. Nem gondolkodom. Nem gondolkozhatom. De ha nem lennék katona és gondolkodhatnék, beleőrülnék...

https://www.youtube.com/watch?v=6WrsvpAurxc&feature=related

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://filmesoffos.blog.hu/api/trackback/id/tr282410959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2010.11.01. 16:01:34

A filmet nagyon régen láttam. Iszonyat. Maga a film nem, de az esemény! Persze Coppola nem vígjátékokat készített!Most néztem meg atyaég micsoda színészek játszottak benne!Brando,Fishburne,Harisson Ford,Hopper,Martin Sheen. Libabőrös leszek ilyen nagy nevek egy filmben:)
A téma? A háború a férfiak játszótere. Mert az igaz, hogy sok háború volt nő MIATT, de nők nem csinálnak háborút. Kár, hogy a férfiak mindig imádták ezt. Bár ki tudja mi lenne ezzel a szegény földdel ha nem lettek volna háborúk.... (létszámra gondolva)És nem lennének háborús filmek, pedig micsoda filmek voltak a témában:))))

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.11.01. 19:27:20

@Horizont:

itt is üdvözöllek, jó hogy itt vagy :))))

Horizont 2010.11.01. 19:51:18

@szorokin: Köszönöm. Én mindig mindenhol ott vagyok, ti szoktatok úgy eltűnni, hogy na....De ti fiatalok vagytok (még) és sok a dolgotok (még)!Élvezzétek:DDDDDD

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.11.01. 21:17:58

@Horizont:

filmesre mindenképp jár a köszöntő, mert itt(ma, ennél a posztnál) értél ide először. :)
süti beállítások módosítása