HTML

filmes_offos

szabad a tánc, szabad az off apropó: filmek

Friss topikok

A legjobb tanuló nem mindig a legjobb ember

2011.05.13. 02:09 pimpalini

Már évekkel ezelőtt láttam a filmből részleteket, volt, hogy az elejét, volt, hogy csak a végét, de most végre sikerült elkapni a Filmmúzeumon teljes egészében. Az Eminens című darab nem mostani, 1985-ben játszódik. Ennek ellenére a cselekmény szempontjából ez nem számít. Amellett, hogy a film meglehetősen vicces felhangot kap az epizódszereplő, bajszos és rendkívül fiatal David Schwimmer-től, ez csupán azért lehet, mert ő mindenki számára már csak Ross Geller marad. S mielőtt most hagynátok abba az olvasást, nem, nem ő a főszereplő, ő csupán egy tanárt játszik, mégis van egy súlyos jelenete a műben, ahol azért kiderül, ő is tanult valaha színészetet.

Nem lelőve a poént, a film egy középiskolás fiú, s egy idős ember kapcsolatáról szól. Érdemes megnézni, elgondolkodtató. A mű írója nem mellesleg Stephen King, míg az egyik főszereplője Ian McKellen, aki több, mint tökéleteset nyújt szerepében.

www.imdb.com/title/tt0118636/

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet halál ember thriller stephenking

A bejegyzés trackback címe:

https://filmesoffos.blog.hu/api/trackback/id/tr382899809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása